Hej!

Vad roligt att just du har hittat hit!

Som ni kanske listat ut heter jag Marcus Bergström och är fotograf, på denna sida visar jag upp lite av det jag gjort, delar med mig av lite bra info inför fotograferingarna med mera.

Jag utgår ifrån Färila ( Hälsingland ) Men vistas rätt mycket i Falun (Dalarna) så framförallt fotar jag i dessa två landskap. Men jag är flyttbar så vill ni ha mig fotograferandes någon annanstans i Världen så löser vi det!

För att göra det lite simplare har jag valt att ha färdiga prispaket där det alltid ingår färdigställda foton i digitalform.

Det går givetvis bra att välja till fysiska utskrifter i olika storlekar och material (Rekommenderas).

(Dom digitala fotona är högupplösta så man kan alltid välja att själv framkalla fotona. Dock är dom digitala skärpta för att passa datorskärm och färg rymden är sRGB för att fungera i webbläsare. Så det rekommenderas att köpa förstoringarna direkt ifrån mig om ni vill få ut maximal kvalite.)

Prislista

Bokar mig gör ni lättast via sociala medier under @Fotografmarcusbergstrom eller via formuläret här BOKA

Hoppas vi ses!

Innehar F-skatt. Alla priser på sidan gäller privatpersoner och är inkl moms. Har du företag och behöver hjälp med foton av produkter, profilbilder eller dylikt hör av dig så tar vi det därifrån.


Mycket nöjd med korten på våra Killar och superfina utskrifter 🙂 Många fantastiska foton att välja på.

-Linnea

Gravidporträtt

Är du gravid och vill föreviga denna vackra tid? Då kan du inte ha kommit mer rätt! Jag har stor erfarenhet av att fota gravida och erbjuder graviditetsforograferingar utomhus eller i studio. Jag har många olika gravidklänningar i flera färger och storlekar för utlåning under fotograferingen. mer info hittar du här under kategorin Gravidfotografering

Barn/Familjporträtt

Är du på jakt efter en barn/Familjefotograf har du hittat helt rätt! Jag erbjuder personliga porträtt fotograferingar och har massor av rekvisita som passar till lite mindre barn, så som korgar, filtar, kläder, gå-fordon m.m för att få till det lilla extra. Mer info hittar ni under kategorin Barn/Familj

Bröllop

Jag erbjuder tre olika paket av bröllopsfotograferingar. Med lite olika längd beroende på hur mycket av er stora dag ni vill föreviga i bilder. Mitt mål med alla bröllopsfotograferingar är att försöka fånga alla känslor som spirar i luften! Mer info hittar ni här under Bröllop

Är super duktig och jag blev super nöjd med mina bilder. Tycker du ska boka en tid hos honom och se själv hur duktig han är.

-Stina

Är du ute efter ett snyggt porträtt eller har någon rolig idé på någon bild du skulle vilja förverkliga så hör av dig! Jag har goda kunskaper i fotoredigering och retuschering.

Porträtt

Superduktig och professionell fotograf! Jätte trevlig kille och många bra idéer!

– Lovisa