Superduktig och professionell fotograf! Jätte trevlig kille och många bra idéer!

-Lovisa
Om mig

Hej,

Mitt namn är Marcus Bergström och jag är en fotograf med lite extra passion för porträttfotograferingar, även om jag fotar annat också. Allt från produkter till storslagna landskap.

Jag utgår ifrån Färila (Hälsingland) men fotar över större delen av vårat avlånga land. Jag bor tillsammans med min fru och tre barn i en villa där jag även har min lilla studio. Nära till fin natur och många andra fina platser att fota på har vi också.

För att se min portfolio så klicka på den kategori ni är intresserad av så kommer lite matnyttig info inför fotograferingar och massor av härliga bilder.

Hoppas vi ses!

Kontakta mig vid frågor eller bokning.


Har alltid velat gå till en fotograf och bli fotad vid något speciellt tillfälle men tycker aldrig att man fastnar på bild. Men Marcus fick bilderna att bli så bra och man kände sig såå fin! Det är en sån fördel att gå till en fotograf som är trevlig, lugn och har tålamod och som får en att känna sig avslappnad framför kameran. Jag är så glad att jag tog chansen att föreviga min gravidmage och få så proffsiga och fina bilder!😍 tack Marcus!

-Jenny