Bröllop

Allt började i ett ögonblick…

Nu har tiden äntligen kommit då ni valt att gänga er, gifta er, knyta er, slå era påsar ihop, kärt barn har många namn och kärlek är det vi ska för eviga på eran stora dag. Alla känslor som finns i luften, förväntningarna, glädjen och miljön.

Jag har valt att erbjuda bröllops fotograferingar i 3st olika paket. Det går även att köra på löpande timme.

Klicka på bilderna för att se fler från deras bröllop

_DSC1202
Thomas & Weroniqa

_DSC7742-113
Ilina & Martin

Bröllopspaket 1 (2tim)

Detta paket kan man se som ett porträtt paket. Två timmar är en lagom tid att få till dom där kärleksfulla porträtten på ett par olika ställen. Alt. följa själva vigseln och fånga alla känslor i luften när ni kommer till kyrkan och under själva vigseln. kanske en snabb gruppbild utanför kyrkan.

Bröllopspaket 2 (4tim)

Här finns det tid att både ta porträtt och följa vigseln, vi kommer överens om vi ska ta porträttbilderna innan vigseln eller efter, sen fotar jag när ni kommer till kyrkan och under hela vigseln.

Bröllopspaket 3 (8tim)

Här finns tid för hela dagens festligheter, det kan vara förberedelser, porträtt, vigsel och middagen. Eller så vill ni att jag kommer till vigseln, kör porträtt och är med på middag/fest. Det kommer vi överens om innan fotograferingen.

_DSC5835-17
Thea & Björn

Generellt

Jag försöker att lägga fokus på att fånga känslorna i luften, men även detaljerna, dukningen, ringarna, blommor, alla människor som närvarar, miljöerna där bröllopet äger rum och eran oförglömliga kärlek till varandra.

Här är det också bra om ni i förväg funderar på om ni vill ha fotona i färg eller i gråskala. Det går att ändra sig i efterhand men för bästa resultat är det bra om jag får veta det i förväg då ljus och miljöer gör sig olika bra i färg och gråskala.

Helena & Andreas