Bröllop

Bröllop

Allt började i ett ögonblick…

Simon & Gabriella

Klicka på bilden för att se mer..

Nu har tiden äntligen kommit då ni valt att gänga er, gifta er, knyta er, slå era påsar ihop, kärt barn har många namn och kärlek är det vi ska föreviga på eran stora dag. Alla känslor som finns i luften, förväntningarna, glädjen och miljön.

Jag har valt att erbjuda bröllopsfotograferingar i 3st olika paket.

Andreas & Helena

Klicka på bilden för att se mer…

Bröllopspaket 1 (3tim)

Tre timmar är en lagom tid att få till dom där kärleksfulla porträtten på ett par olika ställen. Alt. följa själva vigseln och fånga alla känslor i luften när ni kommer till kyrkan och under själva vigseln. kanske en snabb gruppbild utanför kyrkan.

Bröllopspaket 2 (5tim)

Här finns det tid att både ta porträtt och följa vigseln, vi kommer överens om vi ska ta porträttbilderna innan vigseln eller efter, sen fotar jag när ni kommer till kyrkan och under hela vigseln.

Bröllopspaket 3 (8tim)

Här finns tid för hela dagens festligheter, det kan vara förberedelser, porträtt, vigsel och middagen. Eller så vill ni att jag kommer till vigseln, kör porträtt och är med på middag/fest. Det är det ni som avgör, det går även bra att köpa till fler timmar om ni under dagen känner att ni valt för få timmar.

Thea & Björn

Klicka på bilden för att se mer…

Generellt

Jag försöker att lägga fokus på att fånga känslorna i luften, men även detaljerna, dukningen, ringarna, blommor, alla människor som närvarar, miljöerna där bröllopet äger rum och eran oförglömliga kärlek till varandra.

Jenna & Bella

Klicka på bilden för att se mer…

Ilina & Martin

Klicka på bilden för att se mer…

Josefin & Mickael

Klicka på bilden för att se mer…